Tens la joia amagada a les muntanyes i als rius, tens la pau de les estrelles i el silenci del sol.
Els ocells que tu empares m'ho han dit...

dimarts, 25 de setembre del 2012

La Generalitat amb el lleure

Carta de la Direcció General de Joventut

Benvolguts/benvolgudes:


Enguany, la Direcció General de Joventut inicia una campanya de difusió per a potenciar l’educació en el lleure, amb el lema ‘Vine al cau, vine a l’esplai’. L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és incentivar la participació d’infants i joves en la programació estable que esplais i agrupaments escoltes comenceu en aquestes dates.

La Direcció General de Joventut valora molt positivament la tasca que desenvolupeu les entitats del món de l’educació en el lleure que integren les associacions juvenils, com a eina de creixement personal i per a la transmissió de valors i alhora perquè és un primer pas per a la futura incorporació al teixit associatiu juvenil, al món del voluntariat i al compromís social, en general. Per això, la campanya ‘Vine al cau, vine a l’esplai’ també té com a objectiu donar a conèixer i prestigiar els moviments i federacions d’educació en el lleure que hi ha a Catalunya.

Un dels elements integrants d’aquesta campanya és el nou microsite ‘Vine al cau, vine a l’esplai’, que a partir de dilluns ja està operatiu a la URL http://jove.cat/vinealcauesplai. Aquest nou recurs inclou un cercador de totes les entitats del lleure al nostre país, a més d’un recull de cites que il·lustren el que representa el món de l’educació en el lleure.

Així mateix, us vull animar a participar en la campanya digital a través de les xarxes socials de la Direcció General de Joventut. Sota l’etiqueta #cauesplai podeu deixar el testimoni del que representa o ha representat en les vostres vides l’educació en el lleure. Estic convençut que transmetre aquestes vivències pot resultar una excel·lent invitació perquè d’altres persones es vulguin sumar als valors que sempre han definit l’educació en el lleure.

Cordialment,

Dept. Benestar Social
Generalitat de Catalunya